С помощта на тези прости техники ще видите колко

...
  С помощта на тези прости техники ще видите колко
Коментари Харесай

Психологически трикове, с които лесно ще постигнеш твоето

 

С помощта на тези елементарни техники ще видите какъв брой предсказуеми са хората, даже когато се показват за „ център на Вселената “ или доста значим необут. Пред логиката на психиката всички сме равни!

Камък, ножица, хартия

За да спечелиш на „ Камък, ножица, хартия “, преди този момент задай въпрос на съперника си. Преди да попиташ започни да казваш: „ Камък, ножица, хартия “. В по-голямата част от случаите играчите, без да се замислят, избират „ ножица “!

Смехът

Когато група от хора се смее, всеки инстинктивно поглежда към този, който му е най-симпатичен (или към този с който би желал да стане по-близък).

Повторението е майка на знанието

По време на диалог избери някоя дума от словесния речник на събеседника си и всякога, когато той каже тази дума или близка до нея по смисъл, кимвай, усмихвай се или използвай някой одобрителен жест. И тогава ще видиш: думата ще се повтаря още веднъж и още веднъж!

Загнездилата се песничка

В главата ти се е загнездила една и съща ария, която не можеш да забравиш? Тогава си намерения за нейния край. Според една от теориите, човешкото схващане има свойството да зацикля на незавършени неща. Мисълта за края на песента ще ти разреши да я премахнеш от главата си.

Родителският престиж

Ако искаш хората да те възприемат съществено, че дадена мисъл ти я е споделил твоят татко. Хората значително са склонии да имат вяра на родителските завещания.

Скритата операция

Ако искаш твой другар да ти носи нещата (дано не горим в пъкъла за тези съвети), връчи му чантата си по време на многолюден диалог. Повечето хора взимат чантата без да се замислят.

Силата на кимването

Ако искаш нещо от някого, постарай се индивидът да се съгласи с теб благодарение на кимването с глава. Това деяние кара хората подсъзнателно да се съгласяват с теб.

Илюзията на избора

Ако искаш детето да си изяде броколите, попитай го какъв брой броколи тъкмо желае да изяде: 2 или 5. По този метод не го лишаваш от правото на избор, въпреки изборът на пръв взор към този момент да е изработен. Тази измама може да пренесеш и в други сфери от живота.

Как да избегнеш тягост

Ако мислиш, че на събранието някой сътрудник ще приказва неприятни неща за теб, седни наоколо тъкмо до него. Никой няма да окаля някой, който е наоколо.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР